top of page

wo 30 dec

|

Leiden

EINDEJAARS PLANTENJACHT🌿

Meedoen is simpel en voor iedereen mogelijk t/m 3 januari. Je leert over planten en hebt een goede reden om van de bank te komen 😃.

Registratie gesloten
Zie andere evenementen
EINDEJAARS PLANTENJACHT🌿
EINDEJAARS PLANTENJACHT🌿

Tijd en locatie

30 dec 2020, 10:54 – 03 jan 2021, 23:59

Leiden, Tuin van Noord, Leiden

Over het evenement

FLORON (Floristisch Onderzoek Nederland) organiseert elke winter de 'Eindejaars Plantenjacht' in een ogenschijnlijk onmogelijk periode: midden in de winter. Tussen kerst en 3 januari gaan plantenliefhebbers overal in Nederland op zoek naar bloeiende planten. FLORON is benieuwd hoeveel verschillende planten er dan nog in bloei staan en welke bloeiende plant het meest wordt gezien.

Meedoen is simpel: ga op een mooie dag een uurtje wandelen en noteer alle wilde en verwilderde planten die in bloei staan. Voor zoekkaarten (met foto's) en meer informatie kun je kijken op https://www.floron.nl/plantenjacht 

Geef daarna uw resultaten door via het formulier op de website van FLORON. Vergeet niet uw stoepkrijt mee te nemen en de naam van de plant erbij op te stoep te schrijven. De mooiste foto's die gedeeld worden met de hashtag #stoepplantjes maken namelijk kans op een prijs! Lees meer over de Eindejaars Plantenjacht op de website van FLORON: https://www.floron.nl/plantenjacht.

Deel dit evenement

bottom of page